Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az ingyen vacsorázó magánállam
  2008-02-18 21:18:32, hétfő
 
  FÚSZ-NIM: Az ingyen vacsorázó magánállam kilakoltatás előtt


2008.02.17.

Az ,,állam definíció szerint rossz gazda" hallottuk számtalanszor az ún. magyar állam vezetőinek szájából. Így hát lelkes csapatunk a szótári definíciók nyomába eredt, hogy létezik e valódi forrásalapja a fenti derék definíciónak, ám semmi ilyesmire nem akadtunk. Hiába, ma már az utcára sem tehetjük ki a lábunk egy vaskos enciklopédia nélkül. Kiváltképpen gyanakodóba kell essünk amikor egy politikus elkezdi a száját mozgatni, hisz már azt is tudjuk, hogy mindaz ami elhagyja egy politikus száját, az definíció szerint hazugság.

Nem túl nagy meglepetésünkre, ami kiderült: az állam elvileg, objektív szótári definíciók szerint jó gazda, nagyon is jó. Megbízója maga a társadalom. A megbízást adó szerződés pedig az alkotmány. Az állam -mint jó gazda- feladatai a szótári definíciók szerint két fő részre oszthatók:
1. Amire az állam mint gazda elkötelezi magát a társadalmi szerződéssel (az alkotmány által)
2. Amit az állam-gazda kér az állami feladatok bevételi forrásainak biztosítására

De nézzük részletesen:
1. Amire az állam mint gazda elkötelezi magát a társadalmi szerződéssel (az alkotmány által): stabilizálás: a gazdaság működőképességének fenntartása; közintézmények fenntartása: a gazdaság vagy piac számára fontos közüzemi hálózat (áram, vízellátás stb.); tömegközlekedés, pénzügyi szabályozás (pl. infláció ellenőrzése) társadalmi rend fenntartása, törvényekkel és rendfenntartó szervekkel (bíróság, rendőrség), állampolgári jogok biztosítása, pl.: élethez való jog és a tulajdon védelmének biztosítása, munkához való jog; elosztás: társadalmi működés és fejlődés biztosítása, méltányossági juttatások a rászorulóknak, állami feladatok bevételi forrásainak biztosítása (adók, illetékek és járulékok), közoktatásügyi rendszer biztosítása, közegészségügyi rendszer biztosítása, szociális segélyezés, munkanélküli segély, nyugdíj. Külső védelem biztosítása: hadsereg.
2. Amit az állam-gazda kér fenti állami feladatok bevételi forrásainak biztosítására:
Közpénzek beszedése adók, illetékek és egyéb járulékok formájában. (forrás: Wikipedia)

Ha az eredeti szótári állam-definíciót összevetjük a magyar állami pozíciókat betöltők ténykedésével, azt találjuk, hogy a magyar állam meghirdetett rossz-gazda mivoltához híven pontosan az állami jógazda-funkciók ellentettjét vitte végbe:
1. Ahelyett, amire a társadalom megbízását elfogadta, a magyar állam az alábbiakat ,,teljesítette":
Destabilizálás: a gazdaság működőképességének leépítése; közintézmények szétverése (egészségügy, iskolák, infrastruktúrák és a társadalombiztosítás szétverése): a gazdaság vagy piac számára fontos közüzemi hálózat (áram, vízellátás stb.) stagflációt előidéző árspekulációval történő üzemeltetése; tömegközlekedés szétzüllesztése (vasutak bezárása újak építése nélkül), pénzügyi szabályozás helyett pénzügyi félreirányítással történő tudatos gazdaságrombolás (pl. infláció megfékezése és az adók és energiaárak csökkentése helyett az ezekkel ellenkező költségvetési és monetáris lépésekkel a stagfláció beállítása és fenntartása), társadalmi rend fenntartása helyett közbiztonság megszűntetése és bűnözői anarchia beállítása bűnpártoló törvényekkel és bűnfenntartó szervekkel (bíróság, rendőrség), állampolgári jogok eltörlése, pl.: élethez való jog eltörlése (szociális egészségügyi rendszer és társadalombiztosítás megszűntetése), munkához való jog eltörlése; a beszedett közpénzek elosztásának megtagadása: társadalmi működés és fejlődés lehetőségének megszűntetése, a rászorulóknak járó méltányossági juttatások megtagadása a szociális rendszer szétverésével, közoktatásügyi rendszer biztosítása helyett annak szétverése az iskolák bezárásával és tandíj bevezetésével, közegészségügyi rendszer teljes leépítése, a továbbiakban a szociális segélyezés, munkanélküli segély, nyugdíj fizetések megtagadása, a köz által a szociális és egészségügyi célokra befizetett biztosítási pénzek kirablása és egyéb közcélokra befizetett közpénzek visszafizetésének megtagadása. Külső védelem biztosítása helyett: hadsereg megszűntetése.

De megvizsgálhatjuk a liberalizmus klasszikus elvei által az alábbi három területre korlátozott állami funkciókat is:
1. az ország védelme, 2. a társadalom egyik tagjának a másikkal szembeni védelme és 3. a nem profitorientált társadalmi intézmények (iskola, kórházak) fenntartása.
Kiderül, hogy a magyar állam még a liberalizmus elvei alapján minimálisra leépülő töredéknyi államfunkciókat sem teljesítette, sőt azok ellenkezőjét vitte végbe: leépítette az ország védelmi kapacitását, a nemzeti hadsereget, bezáratta iskoláinkat, kórházainkat, és a társadalom ártatlan tagjainak rendőri védelme helyett az azok elleni bűnözői és rendőri agresszióról gondoskodik. Sőt, az ártatlanok védelmének és önvédelmének minden formáját is üldözi.

Fenti tevékenységek mellett a magyar állam minden létező liberalizmusnál liberálisabb szintet elérve beteljesítette legfőbb célját is: felszabadította önmagát önmaga lététől is, hisz a Lisszaboni Szerződésben átadta egy idegen állam, az Európai Unió számára a magyar állam funkcióit és az ország függetlenségének feladásával végleg megsemmisítette magyar államkénti létjogosultságát is.

Ugyanakkor az eredeti állam-definíció második fő részénél ,,2. Amit az állam-gazda kér az állami feladatok bevételi forrásainak biztosítására" alatt azt találjuk, hogy fenti destruktív anti-állami ,,feladatok" teljesítéséhez és saját maga felszámolásához szükséges adókat a volt-nincs magyar kísértet-állam azért beszedi. Sőt, ez a kísértet minden elképzelhető mértéken felüli adókat, illetékeket és egyéb járulékokat követel, s ráadásul mindezt ugyanezen állam által előidézett infláció és gazdasági recesszió (stagfláció) környezetében.

Ez egy olyan ellentmondásos helyzetet teremt, amit definíció szerint orvosolni kell.

Tehát Magyarországon a jelenben a következő alaphelyzet állt be:

- A megsemmisült állam helyén megmaradt magánemberek gyülekezete (magánállam) definíció szerinti rossz gazdának bizonyult, tehát nem jogosultak további finanszírozásra.
- Nincsenek többé állami feladatok sem, amiért indokolt lenne adók és egyéb közpénzek beszedése.
- Nincs többé állam, így nincsenek többé állami vezetők és hivatalnokok.
- Nincs többé állam, ami adókat és járulékokat követelhetne a magánemberektől és magáncégektől.
- Nincs többé állam, így nincs többé állami kassza sem, ahová adókat és járulékokat fizethetnénk. Csak magánzsebekbe lehet fizetni.
- A volt állam vezető magánpártja, az MSZP volt szocialista magánpárt átminősítette magát ultraliberális és kizárólag a magántulajdon szentségét tisztelő párttá, így nincs többé szocializmus, amely a beszedett adók szociális újraelosztásást és az ehhez szükséges adók beszedését igényelné.

Az alaphelyzetből levonható következtetések:

1) Sem állam sem állami funkciók nincsenek többé. Az állam által korábban biztosított szociális és egészségügyi szolgáltatások sincsenek. Kiváltképpen az egészségügyi és társadalombiztosítási törvények óta nincs semmiféle állami szolgáltatás. Teljesen állam-mentes hiper-liberális anarchia van Magyarországon. Az állam leépült, megszűnt, kaput, nihil, vége, nincs. Beállt a teljes államtalanság állapota. Ha nincs állam, akkor állami kassza sincs, csak magánzsebek vannak. A volt állami szerepeket betöltő egyének csupán magánemberként vagy magánvállalkozásként működnek, ám ezeket a magánembereket senki nem bízta meg semmire. Állam híján minden adó magánzsebekbe és magánvállalkozások kasszájába kerül. A magánzsebekbe kényszerítő eszközökkel történő adóbeszedés azonban legutóbb a feudalizmusban volt gyakorlat és nem lehet gyakorlat a 21. században, tehát tarthatatlan a jelen Magyarországon is.

2) Egy szabad versenyben mindenki úgy keresi és arra költi pénzét szabadon, amire akarja: laissez-faire = ,,hadd csinálja, hadd menjen a maga útján". A megvalósult tökéletesen szabad verseny állapotában ezután teljesen szabadon alapíthatunk és működtethetünk vállalkozásokat, minden ,,állami" szabályozástól és terhektől szabadon. A magántulajdon szentség és minden fillér amit megkeresünk, a mi magántulajdonunk. Ezután adóbefizetés és mindenféle járulékok befizetése csupán opcionális: mindenki csak akkor fizet az MSZP, SZDSZ, MDF, FIDESZ nevű hiperliberális magánpártok magántagjainak, ha valamilyen egyéni okból támogatni szeretné ezeket az egyéneket. Mások szabadon félretehetnek magánorvosra, magánbiztosítókra és minden egyéb szabad versenyesen beszerezhető javakra. Ha a magánállam tagjainak nem tetszik, hogy mi egy teljesen szabad versenyben szabadon rendelkezünk a magánpénzünkkel, és e szabadságban nem tűrünk semmilyen kényszerítő ,,állami" eszközöket saját pénzünk erőszakos eltulajdonítására, akkor javasoljuk, hogy szabadítsák meg magukat az üldözött szocialista elvektől és szabaduljanak meg olyan szocialista dogmáktól és csökevényektől mint ,,adóztatás". Erre csupán a szocializmus elvei szerinti ún. ,,igazságos" újraelosztás miatt volt szükség, de ennek ideje a liberalizmusban lejárt. Főképpen szüntessék meg azt az állapotot, amelyben ők maguk ingyen vacsoráznak mások pénzén, mert ilyesmi csupán a szocializmus idején volt szokás.

3) Az országban mindenki magánfeladatokat végző magánembernek vagy magánvállalkozásnak minősül. Megvalósult a definíció szerinti Adam Smith-féle abszolút azabadversenyes gazdaság. A laissez-faire gazdaság a francia laissez faire, laisser passer mondásból alakult ki, melynek jelentése kb. ,,hadd csinálja, hadd menjen a maga útján". Ebben a helyzetben az önszabályozó piac gazdaságát csak a piac szabályai igazgatják mindenfajta külső, állami beavatkozás nélkül és mindenki önmaga gondoskodik magáról. Az abszolút szabad versenyben csak a tulajdonjog szabadsága és szentsége sérthetetlen. A tulajdonos bármikor kiteheti tulajdonából az azt jogtalanul elfoglaló ingyen haszonélvezőt. Az ún. ,,állami" haszonélvezőt is. Az ún. ,,adók" erőszakos beszedése sérti a megvalósult szabad verseny elvét és megszűnteti annak gyakorlatát, és kiváltképpen sérti a magántulajdon szabadságát. A továbbiakban egy teljesen szabadversenyes állam nélküli társadalomban minden önmagát ,,állami hivatalnoknak" valló rendőr, politikus, adószedő és egyéb parazita ezentúl erőszakos útonállónak, törvényen kívüli robin hoodnak és tulajdonsértő bűnözőnek minősül.

4) A mindenki gondoskodjon magáról és a ,,hadd csinálja, hadd menjen a maga útján" elv mindenki számára érvényes. A volt állam magántagjai hadd csinálják és csak hadd menjenek a maguk útján. Ezentúl minden eddig az ,,államnak" fizetett pénzből élő politikus és egyéb volt államhivatalnok is gondoskodjon magáról a maga pénzéből. Nincs többé ,,állami" pénzből fizetett ingyen ebéd, nincs többé ingyen melegedés az Országházában és egyéb ingyen használt épületben, nincs többé ingyen autóhasználat és ingyen utazgatás. Nincs többé lébecolás és mások pénzén való élősködés és mások pénzén fenntartott magánhadsereg. A volt állam magántagjai fizetni kötelesek a 10 millió magyar tulajdonosnak, akik tulajdonaik használatáért napi 10 milliárd forint bérleti díjat állapítanak meg. Ez annyit jelent, hogy a magánállam magántagjai elkezdhetnek kiállítani naponta 1 millió forintról szóló csekkeket egyenként a 10 millió magyar tulajdonos számára. Ez itt a tulajdonosok általi utolsó figyelmeztetés. A csekkek elmaradása esetén és a további ingyen Országház-használat és egyéb ingyen történő jogtalan haszonélvezet esetén jön a 10 millió végrehajtó a kilakoltatási végzéssel.

Összefoglalásképpen: Magyarországon három definíció szerinti okból is ellentmondásos helyzet alakult ki.
1. Csupán a definíció szerint jó gazda kérhet el megbízójától ellenszolgáltatást és finanszírozást, azaz csak olyan gazda, aki a rá bízott vagyonnal jó gazdaként bánik, aki hajlandó és képes elszámolni azzal és aki elvégzi a rá bízott feladatokat. 2. Csupán a definíció szerint állami funkciókat betöltő állam jogosult adók és egyéb közpénzek beszedésére, és az is csak akkor, ha jó gazdaként elszámoltatható és jó gazdaként kiváló állami szolgáltatásokat nyújt cserébe a beszedett közpénzekért. 3. Csuán egy definíció szerint létező állam jogosult beszedni adókat és egyéb járulékokat.
A magyar állami hivatalok betöltői beteljesítették a definíció szerinti anti-állami funkciókat és az általánosan is szuperlatíve rossz gazda jellemzőket. Szemben az állam definíciójával, a magyar állami hivatalok betöltői saját vallomásaik és tetteik szerint is rossz gazdák. Mintaszerűen rosszak. A magyar államvezetők, mint mintaszerűen rossz gazdák, és mintaszerűen rossz állam, saját megbízójuk, a magyar társadalom által befizetett pénzeket és a magyar társadalom által tulajdonolt vagyont szélsőséges hűtlenséggel kezelték: ellopták, elherdálták, szétverték és a maradékon fegyvert vásároltak annak érdekében, hogy belelövessenek és vízágyúkkal söpörjék el a megbízó tulajdonost, a magyar társadalmat, ha az elszámoltatni akarja őket.
A fenti harmadik ellentmondás értelmében egy olyan rossz-gazda állam, ami már nem is állam, mert önmagát megszűntette, semmilyen indokkal nem szedhet be a magyar társadalomtól adókat, különösen nem a jelenlegi minden elképzelhető mértéken felüli adókat, illetékeket és egyéb járulékokat, és méginkább nem kényszerítő eszközökkel egy megvalósult abszolút liberalizmusban. Éppen ellenkezőleg, a megszűnt állam helyét önkényesen elfoglaló magánállam magántagjai kötelesek piaci árat fizetni mindenért, amit a 10 millió magyar tulajdonos vagyonából mindeddig ingyen élveztek.

Ja igen - végezetül a magyar állami hazugságok kiegyenesítése. ,,Az állam definíció szerint rossz gazda" hamis állítás helyesen így lenne: ,,az általános definíció szerinti jó gazda feladatát betöltő állammal szemben, ami definíció szerint rossz gazda, az a magyar állam. Nem kicsit, hanem nagyon. Olyan rossz gazda, hogy az enciklopédiákban a ,,rossz gazda" címszó alatt egy új alcímszót és aldefiníciót kell szerkeszteni ,,a magyar állam mint rossz gazda" címszó alatt, mert azt a temérdek becstelenséget, aljasságot és rossz-gazda funkciót, amit ez az állam -míg létezett- bevégzett, szétfeszíti az emberiség által eddig felhalmozott ismeretek fogalmi rendszerének kereteit.

FÚSZ-NIM

http://fusz.hu/node/7990
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: függetlenségének, gazdaságrombolás, megvizsgálhatjuk, magántulajdonunk, szolgáltatásokat, enciklopédiákban, létjogosultságát, magánfeladatokat, felszámolásához, újraelosztásást, liberalizmusban, következtetések, közegészségügyi, magánemberektől, vállalkozásokat, szétzüllesztése, árspekulációval, tömegközlekedés, magánpénzünkkel, profitorientált, liberalizmusnál, azabadversenyes, felszabadította, államhivatalnok, szabadversenyes, beteljesítették, finanszírozásra, elszámoltatható, államfunkciókat, infrastruktúrák, meglepetésünkre, megsemmisítette, figyelmeztetés, közoktatásügyi, beteljesítette, közintézmények, ingyen vacsorázó, szótári definíciók, fenti derék, vaskos enciklopédia, politikus elkezdi, száját mozgatni, politikus száját, definíció szerint, állam elvileg, állam -mint, állam mint, társadalmi szerződéssel, alkotmány által, állami feladatok, gazdaság vagy, tulajdon védelmének, Lisszaboni Szerződésben, Európai Unió, Tehát Magyarországon, Adam Smith-féle,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Jó éjszakát  Ébredj  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Föld napja április 22  A fák lelke  Paul David Tripp Április 26  A keserű igazság  William Shakespeare idézet  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Paul David Tripp Április 25  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Ma  Bella István: Zsoltár  Környezetvédelem  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Két tekintet van  próbáljuk ki az őszinteséget  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Esti kép  S a dalok tanulsága  Emlék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Föld napja április 22  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam Gizike bar...  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Pillangó  Két ember becsülete  Facebookon kaptam Krisztinától  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Ébredj  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Maradék idő  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Naplemente  Facebookon kaptam  A Föld napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Alakot vált...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz, 
Bejegyzés Címkék
ingyen vacsorázó, szótári definíciók, fenti derék, vaskos enciklopédia, politikus elkezdi, száját mozgatni, politikus száját, definíció szerint, állam elvileg, állam -mint, állam mint, társadalmi szerződéssel, alkotmány által, állami feladatok, gazdaság vagy, tulajdon védelmének, eredeti szótári, magyar állami, magyar állam, állami jógazda-funkciók, társadalom megbízását, alábbiakat &#8222, ezekkel ellenkező, stagfláció beállítása, beszedett közpénzek, rászorulóknak járó, szociális rendszer, iskolák bezárásával, szociális segélyezés, liberalizmus klasszikus, alábbi három, ország védelme, társadalom egyik, másikkal szembeni, liberalizmus elvei, ország védelmi, nemzeti hadsereget, társadalom ártatlan, azok elleni, ártatlanok védelmének, idegen állam, ország függetlenségének, eredeti állam-definíció, volt-nincs magyar, kísértet minden, olyan ellentmondásos, következő alaphelyzet, megsemmisült állam, volt állam, magántulajdon szentségét, beszedett adók, ehhez szükséges, alaphelyzetből levonható, állam által, állam leépült, teljes államtalanság, volt állami, magánembereket senki, magánzsebekbe kényszerítő, feudalizmusban volt, jelen Magyarországon, szabad versenyben, maga útján&#8221, megvalósult tökéletesen, magántulajdon szentség, magánállam tagjainak, teljesen szabad, üldözött szocialista, szocializmus elvei, liberalizmusban lejárt, szocializmus idején, országban mindenki, definíció szerinti, laissez-faire gazdaság, francia laissez, önszabályozó piac, piac szabályai, abszolút szabad, tulajdonjog szabadsága, tulajdonos bármikor, megvalósult szabad, magántulajdon szabadságát, teljesen szabadversenyes, mindenki gondoskodjon, maguk útján, maga pénzéből, magánállam magántagjai, tulajdonosok általi, csekkek elmaradása, további ingyen, kilakoltatási végzéssel, beszedett közpénzekért, állam definíciójával, magyar államvezetők, magyar társadalom, maradékon fegyvert, megbízó tulajdonost, magyar társadalmat, elszámoltatni akarja, fenti harmadik, olyan rossz-gazda, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4582
  • e Hét: 18812
  • e Hónap: 29923
  • e Év: 183419
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.